Monday, April 23, 2007

Teszteredmények

De előtte iwiw: törölt regisztráció ismerősök között. Csak a meghívót küldő neve volt. Ebből rájöttem, hogy az illető másfél hónapja halt meg. Hmmm.
Szóval 1. teszt. Nyíltan kimutatja érzelmeit? Nagy fáradságába kerül, hogy érzelmi életét ellenőrzése alá vonja, mindig derűs kép, de túl sokat követel önmagától. Ne fájjon a feje a saját hangulatváltozásai miatt, a roham biztosan elmúlik valamikor.
2. teszt. Rejtett gyengéink. Az enyémek: gyanakvás, különcség, hatásvadászat, tetszelgés, félénkség, pedantéria, passzív rezisztencia. (Megjegyzem van olyan a csoportban, akinek egyik se lett pozitív.)
3. teszt. Érzelmileg könnyen kezelhető? Többször tartják szeszélyesnek , mint hinné. Ha vidám, az egész világ felderül, de jaj, ha szomorú. Javaslatunk: szálljon magába!
4. teszt. Oroszlánok és bárányok. Fokozott agresszivitás, ambíció, feminitás - intuíció, középutas állat.
5. teszt. Frusztráció. Érzékeny, önérzetes, sértődékeny ember, aki kudarc esetén, akadály előtt dühödten toporzékol, gyermeteg módon durcássá válik. Közömbösebb, hűvös, reakcióit visszafogó ember. Produktív, megoldásokat kereső, hatékony.
6. teszt. Tud-e használni homályos információkat? Ha többen gondolkodnának Önhöz hasonlóan, toleránsabb lenne a világ.
7. teszt. A személyiség mozgatóerői. Magának való, zárkózott, hidegebben hagynak a barátok, a társas együttlét, önzés. Ellenállás erőszakos letörése, indulat, düh, közvetlen akaratérvényesítés. Vezérszerepre vágyó, törekvő ember, mások felett akar állni. Kissé exhibicionista. Hidegebb, közönbösebb, mások iránt kevesebb odaadást érző. Védekezés és támadás keveréke önigazoláshoz. Versengési, érvényesülési vágy, törekvés mások legyőzésére, akár kíméletlen vagy erkölcsileg vitatható eszközökkel is. Független akarat mindenáron való, akár erőszakos érvényesítése a társadalommal, szokásokkal, hagyományokkal szemben. A biztonság, gondoskodás igénye háttérbe szorul az önállóság, a teljesítmény, a saját szeményiség érvényre juttatásának igénye mögött. Magányra hajló, zárkózottabb, az emberek és az emberi kapcsolatok helyett inkább a tényekkel, tárgyakkal, elvont gondolatokkal törődő személyiséget jeleznek.

Ez a papírforma. Tényleg? Folyt. köv.

No comments: